andere

Hier hebt u een overzicht van alle andere producten te Ronse.

Wat hebben we nog te bieden?

In beide vestigingen vindt u een uitgebreid gamma aan naaigarens van de merken Duet en Gutermann, ritsen, knopen en allerhande mercerie waaronder handnaainaalden, velcro ,textiellijm, haak- en breinaalden, alle borduurbenodigdheden enz.

Ronse beschikt daarnaast ook nog over een groot assortiment aan afgewerkte theenappen en de volledige collectie handwerken van LANARTE.

technische bijstand

Het Naaimachine-Center aanvaardt alle herstellingen van naaimachines, overlocks en strijkmateriaal van alle merken.

Ook herstellingen aan toestellen niet ter plaatse aangekocht zijn welkom. Er zijn wisselstukken verkrijgbaar voor alle merken en alle types.

De herstellingen gebeuren tevens in eigen atelier en worden verzorgd door Franky zelf. Door de jarenlange ervaring en technische bijscholingen die hij volgt in de evolutie van de naaimachinebranche kan hij u een zeer snelle en adequate service bieden. Indien u dit wenst komen wij zelfs aan huis. Ook voor slijpen van scharen en messen kan u bij ons terecht.

Indien u een probleem hebt op naaimachinevlak aarzel dan niet om langs te komen. U zal zien dat u steeds met een glimlach wordt onthaald.